Prodaja i proizvodnja industrijske plastike, proizvodi za ugostiteljstvo od plastike

Adresa: Veselina Čajkanovića 13
Opština: Zvezdara
Grad: Beograd
Telefon:011/346-74-66; 011/346-77-66
Mobilni:065/276-27-16
E-mail: office@politerm.rs
Web: www.politerm.rs

Osnovna delatnost: Proizvodnja ploča, listova, cevi i profila od plastike

Detaljnije o firmi:

U ime preduzeća POLITERM doo Beograd želimo da Vam se predstavimo i pružimo ruku saradnje na obostrano zadovoljstvo. Naša preduzeće kao porodična firma je jedan od vodećih proizvođača industrijske plastike i opreme na tržištu Balkana i Evropske Unije. Uspešno poslujemo punih 30 godina. Naš asortiman čine POLUPROIZVODI šipke, ploče, cevi, PROIZVODI ZA UGOSTITELJSTVO mesarski panjevi i pand stolovi, čekići i oklagije, pica i radne podloge, stalci za torte i pršut, kalupi za sireve, lodne, radna kolica, PROIZVODI ZA INDUSTRIJU kiselootporne centrifugalne pumpe i ventili, odsisne haube, kade i bubnjevi za galvanizaciju, centrifugalni ventilatori, mašinski elementi (zupčanici, puževi, remenice, lančanici, zvezde, klizni ležajevi), klizni profili, šine, vodilice, lajsne, palete, odbojne i perforirane ploče i ploče za oblaganje bunkera, točkovi, kotrljajući elementi, PROIZVODI PO ZAHTEVU oprema za punionice pića, zupčaste spojke, štanc ploče, prese za ceđenje masti i voća, izbijačice za voće itd.

Kapacitet proizvodnje je (7 do 10) tona na dan. Obradu materijala vršimo u sopstvenom mašinskom parku opremljenom konvencinalnim i CNC strugovima, glodalicama, ruterima. Novim proizvodnim pogonom smo stvorili mogućnost kreiranja povoljnih cena ka vama – bez posrednika. Do najpovoljnije cene, najbrže neposrednim kontaktom odgovornih lica menadžmenta.
Naša vrata su vam otvorena. Iza nas stoje uspešni projekti i saradnja potkovana referencama koje potvrđuju naš kvalitet. 
 
Galerija
Video Prezentacija

Kontaktirajte POLITERM DOO