Reciklaža, otkup i proizvodnja artikala od plastike, usluge mlevenja i prodaja svih vrsta plastičnih masa

Adresa: Dragoslava Srejovića 63 b
Grad: Beograd
Telefon:011/277-20-72
Mobilni:063/742-80-58
E-mail: ivlajn@gmail.com
Web: www.reciklazaplastike.rs

Osnovna delatnost: Otkup plastike; Reciklaža

Detaljnije o firmi:

VRŠIMO OTKUP PLASTIKE:

- PLASTIČNE GAJBE, KUTIJE...

- PLASTIČNI STOLOVI, STOLICE, KANTE, VANGLE...

- PLASTIČNI KONTEJNERI, KANTE...

- PLASTIČNE SAKSIJE, POKLOPCI, KORITA, VANGLE...

- PLASTIČNA CREVA, I SKART IZ PRODIZVODNJE (POGAČE)....

 

PROIZVODI:

- Mleveni materijali: PP, PE, HDPE dostupni u raznim bojama.

- Granulisani materijali: PP, PE, HDPE dostupni u raznim bojama.

Materijali su izuzetnog kvaliteta,od kojih ćete proizvesti maksimalno kvalitetan i na oko lep proizvod. U prvom planu nam je kvalitet,a ne zarada,što govori podatak da nismo imali ni jednu reklamaciju na prodatih 1000 tona u proteklom periodu,kao i činjenica da ko god da je probao naš materijal postao je naš stalni kupac. Nudimo i mogućnost snabdevanja na Vašu adresu.

RECIKLAŽA:

Plastika je materijal koji se dobija iz nafte. Plastični proizvodi se nakon upotrebe dugo raspadaju u zemlji, preko 100g. Plastični otpad u sustini nije otpad, već grupa novih resursa, odnosno sirovina. 2011 godine ukupna količina plastične ambalaže iznosila je 327.936,78 tona. Plastični otpad na deponijama zauzima 9% od ukupne težine otpada, ali zapreminski zauzima 32% na deponijama. Reciklažom otpadne plastike se doprinosi smanjenju potrošnje električne energije a samim tim i smanjenju emisije štetnih gasova.

 U Srbiji se reciklira oko 10% plastičnog otpada.Reciklaža plastike je izdvajanje i razvrstavanje plastičnih materijala iz otpada i njegovo ponovo korišćenje. Plastični otpad je jako složen materijal zbog toga što se njegov hemijski sastav razlikuje od vrste plastike. Vrlo je važno prvo razdvojiti plastiku prema vrsti. Postoji sedam vrsta plastike koje se najčešće recikliraju. Te vrste plastike imaju svoje oznake za recikažu radi lakšeg razdvajanja. Najbolje je ako postoje mogućnosti razdvajati plastični otpad na mestu njegovog nastanka.

Mnogi plastični materijali se mogu ponovo iskoristiti ako su pravilno razvrstani. Pored oznaka plastika za reciklažu se može uspešno razvrstati i postupkom paljenja. Različite vrste plastike kada gore imaju različit miris i boju plamena. Tako razvrstana plastika ide na dalji tretman, tj. pranje i čišćenje razvrstane plastike. Pranje i čišćenje se vrši zbog efikasnije upotrebe u daljoj proizvodnji. Sledeća faza reciklaže plastike je usitnjavanje u posebnim mlinovima za mlevenje plastike. Krupniji komadi plastike se seku na sitnije radi lakšeg stavljanja u mlin. Ovako samlevena plastika u žargonu poznata kao "meljava" može da bude razne granulacije što zavisi od sita na mlinu. Plastika se pre mlevenja može odvojiti po bojama ali i ne mora. Dobijeni granulat se može odmah koristiti u procesu proizvodnje predmeta od plastike a može proći i kroz još jednu fazu tj. regranulisanje. Ovaj tretman mlevene plastike se vrši regranulatorima. Dobijeni regranulat plastike direktno se koristiti u procesu proizvodnje predmeta od plastike.Problem upravljanja otpadom u Srbiji nije novijeg datuma i ne tiče se samo državnih organa već njenih građana.

 

PRODAJA KOMPLETNIH LINIJA ZA PRERADU PLASTIČNIH MASA:

- Razne vrste kapaciteta prema Vašim potrebama

- Gotove linije za reciklažu PETA, najlona i tvrde plastike

- Extra jaki magneti

- Granulatori

- Mlinovi za mlevenje plastike

- Mlinovi za mlevenje stakla

- Mlinovi za mlevenje najlona i folija

- Dodatna oprema: sita za mlinove, noževi, dozatori za masterbač...

 Vaš posao je naša briga !

Firma koja se bavi reciklažom, otkupom i proizvodnjom artikala od plastike "Ivlajn" u službi očuvanja životne sredine, njene lepote i čistoće, Vama na usluzi postoji i radi od davne 1992. godine. Naša otkupna stanica i prodavnica plastike nalazi se u Beogradu, na Karaburmi u ulici Dragoslava Srejovića 63B, dok je reciklažni centar u ulici Stanislava Jovanovića 23 G, Skela kod Obrenovca.

Pune dve decenije svojim predanim radom i zalaganjem trudimo se da probudimo svest svojih sugrađana i ukažemo im na važnost reciklaže. Procesom reciklaže proizvoda od plastike smanjuje se znatno zagađenje planete. Otkupom plastike pomažemo Vam da se oslobodite nepotrebne ambalaže i proizvoda od plastike.

Pri ciklusu proizvodnje naših proizvoda od plastike najveću važnost poklanjamo detaljima jer želimo sa sigurnošću da garantujemo za ispravnost istih. Materijali od kojih su naši proizvodi od plastike sačinjeni prošli su sve bezbednosne mere i apsolutno su neškodljivi po ljudsko zdravlje. Ispunjavamo sve zakonom propisane uslove za upravljanje plastičnim otpadom.

Kvalitet naših proizvoda je lako prepoznatljiv kako na domaćem tržištu tako i na svetskom.Firma za reciklažu "Ivlajn" bavi se otkupom plastike sirokog asortimana poput plastičnih gajbi, stolica, stolova, kanti, vangli, kontejnera, kanistera, burića zapremine 5-220 l, kofa, žardinjera, lovora, gajbi od piva, vina, kisele vode, sokova....

Nudimo Vam usluge brizganja, mlevenja i pranja svih vrsta plastičnih masa. Ako se radi o većim količinama doći ćemo na Vašu kućnu adresu i odraditi otkup plastike.

Kada je reč o proizvodnji artikala od plastike imamo dve glavne grupe:-proizvodnju gotovih proizvoda od plastike

-proizvodnju granuliranog materijala

Posebnu pažnju posvećujemo odnosima sa našim kupcima i njihove potrebe su nam od primarnog značaja. Što se tiče transporta, skladištenja i tretmana plastičnog otpada firma "Ivlajn" poseduje integralnu dozvolu za rad.

Zašto da bacite plastični otpad kad možete da zaradite na njemu? Učestvujte zajedno sa nama u reciklaži proizvoda od plastike. Reciklaža i otkup plastike "Ivlajn" Beograd.

Video Prezentacija

Kontaktirajte IVLAJN DOO