Garažna vrata-prodaja, ugradnja i servisitanje

Adresa: Stevana Stevanovića 4
Opština: Velika Moštanica
Grad: Beograd
Telefon: 011/807-61-36
Mobilni: 062/889-01-50; 062/889-01-51
E-mail: office@housematik.rs
Web: www.housematik.rs

Osnovna delatnost: Postavljanje električnih instalacija

Detaljnije o firmi:

Housematik doo je kompanija  koja se bavi prodajom, ugradnjom i servisom automatizovanih sistema ulaza u industriji i stambenim objektima za vozila (putnička, kamione i viljuškare) i osoblje (kontrola pristupa).

Ako gradite, projektujete ili rekonstruišete poslovni, magacinski objekat ili stambeni objekat, možemo Vam pomoći da Vaše potrebe budu zadovoljene pravim tehničkim rešenjima i odgovarajućom opremom.

Ukoliko su Vam potrebna segmentna vrata, rolo vrata, utovarne zavese, utovarne rampe, pretovarni mostovi, brza vrata, protivpožarna vrata i zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, motori za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvari parkinga, kontaktirajte nas.

Naše opredeljenje je da sa kupcem negujemo partnerski odnos, da se pravim izborom opreme uštede kupcu sredstva i spreče bilo kakvi problemi u kasnijoj eksploataciji opreme, a nama lakši i jednostavniji servis i održavanje.

Housematik doo je generalni zastupnik MCA group, proizvođača segmentnih vrata i roletni.

Housematik doo sarađuje i održava opremu poznatih evropskih proizvođača:  ITW INDUSTRIETORE, INKEMA, BUTZBACH, SOMMER,GFA ELEKTROMATEN, MARANTEC, TOUSEK, GÜNTHER-TORE, LOADING-SYSTEMS, NOVOFERM; BESAM,  EFFERTZ…

Video Prezentacija

Kontaktirajte HOUSEMATIK DOO.