Proizvodnja delova za poljoprivredne mašine i auto industriju

Adresa: Gerberovih 46
Grad: Bečej
Telefon:021/691-99-13
Mobilni:064/644-01-76
E-mail: fadex@stcable.rs
Web: www.fadex.rs

Osnovna delatnost: Proizvodnja ostalih delova i dodatne opreme za motorna vozila; Proizvodnja auto i traktorske opreme

Detaljnije o firmi:

"Fadex"d.o.o osnovano je 14. jula 2009 godine.

Pokretanjem stečajnog postupka nad "Fadip-ibp"-om, došlo je i do njegovog nestanka sa tržista.

Nedostatak njegovih proizvoda na domaćem tržištu, kao i na tržištu okolnih republika, doveo nas je na ideju da osnujemo novo proizvodno preduzeće „FADEX“ doo, koje nastavlja proizvodni program "FADIP"-a.

Kupovinom mašina i specijalnih alata, zadržali smo proizvodni program, ali i kvalitet koji je nekada „Fadip“ imao.

Postignutim kvalitetom naših proizvoda - elektro opremom,pneumatskom opremomopremom za podmazivanje i ostalom opremom po posebnim narudžbinama kao što su branici, prtljažnici itd. ujedno i poštovanjem rokova isporuke, uspeli smo da se nametnemo kao ozbiljan snabdevač domaćeg tržišta, kao i tržišta okolnih republika: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Takodje, želimo da napomenemo da vršimo usluge i trećim licima na presama koje jedino "Fadex" doo poseduje, na primer: presa kolenasta za duboko izvlačenje 63 tone, ekscentar presa 250 tona hod bata prese 30-140 mm i prese od 25 tona, 40 tona, 100 tona.

"Fadex" d.o.o, zapošljava veoma iskusne radnike, koji su svoje radno iskustvo stekli u "FADIP"-u, što nam daje kvalitet i pouzdanost proizvodnje i proizvoda, tako da je trend da se zaposli još radnika sa iskustvom, kako bi pristupili proširenju proizvodnog programa i uvođenju sistem kvaliteta ISO 9000, što bi nam omogućilo plasman proizvoda i na tržištu Evropske unije.

Nadamo se i trudimo, da ćemo našom poslovnom politikom, prvenstveno poštujući kvalitet i rokove, postati lider na inostranom i domaćem tržištu.

Video Prezentacija

Kontaktirajte FADEX DOO. BEČEJ