Auto delovi i auto servis - PRVI CO-BRANDED SHELL FERRARI SHOP

Adresa: Prvomajska 2 h
Opština: Zemun
Grad: Beograd
Telefon:011/316-37-56; 011/316-38-38
Mobilni:063/120-46-11
E-mail: office@automika.co.rs
Web: www.automika.co.rs

Osnovna delatnost: Trgovina rezervnim delovima za motorna vozila, popravka i održavanje motornih vozila

Detaljnije o firmi:

PRVI CO-BRANDED SHELL FERRARI SHOP!

Kao svaka formula i formula za dobru vožnju zahteva rad, upornost i konstantnost. Mi svoju formulu za dobru vožnju razvijamo već dvadeset godina. Verujemo da je ključ našeg upeha u tome što smo automobile shvatali kao mnogo više od običnog prevoznog sredstva, a svoje klijente cenili ne samo kao kupce već kao i zaljubljenike u našu zajedničku strast – dobru vožnju.

Prodavnica AutoMika je rođena u Zemunu, malom lokalu sa svega par stotina artikala. Vremenom smo se razvijali, napredovali, menjali i postali jedna od vodećih maloprodaja sa preko 15.000 različitih artikala za sve vrste motornih vozila.

Svaki vozač i suvozač znaju da je AutoMika uvek tu kada zatreba, jer mi svoja vrata ne zatvaramo ni danju ni noću, 365 dana u godini.

Godinama se trudimo da svojim kupcima obezbedimo samo najkvalitetnije proizvode po pristupačnim cenama i tako smo obezbedili poverenje preko 120.000 kupaca godišnje.

Prvih dvadeset godina nam je pomoglo da naučimo mnogo toga od svojih kupaca i saradnika i sada je došlo vreme da godišnjicu proslavimo uvođenjem nečeg sasvim novog i ekskluzivnog u Srbiju. U saradnji sa Shellom u Srbiji će se napokon naći i Ferrari proizvodi u okviru našeg Prvog co-branded Shell-Ferrari shopa.

Ferrari je italijanska kompanija koja od 1947. godine proizvodi sportske automobile, ali je 1929. Enzo Ferarri formirao takmičarski team za ulične trke, koji je kasnije postao najpoznatija Formula 1. Danas je Ferarri jedna od najuspešnijih kompanija u svetu za proizvodnju sportskih automobila i percipira se kao simbol brzine i luksuza.

AutoMika ponovo pokazuje da smo spremni da uvodimo promene, postavljamo rekorde i činimo svoje kupce i njihove automobile srećnima, kao i uvek.

Hvala vam na poverenju i nadamo se da ćemo zajedno proslavljati još mnogo jubileja i novih pobeda.

 

Prodavnica, Prvomajska 2 h, Beograd, Zemun, e-mail: prodavnica@automika.co.rs, radno vreme 00-24h, tel. 011/316-37-56011/316-38-38

Servis Altina, Ugrinovački put 9, 11080 Beograd, Zemun, e-mail: servis.altina@automika.co.rs, tel. 011/375-52-32

Servis Kalvarija, Đorđa Pantelića 23, 11080 Beograd, Zemun, e-mail: servis.kalvarija@automika.co.rs tel. 011/210-35-27

 

auto delovi Beograd/auto servis Beograd/kobrended za ferari Beograd (co-branded shell ferari shop Beograd)/delovi za automobile Beograd/delovi za opel Beograd,delovi za fiat Beograd/delovi za folcvagen Beograd/mehanika Beograd/elektrika Beograd

Video Prezentacija

Kontaktirajte AUTO MIKA