Fizičko-tehničko obezbeđenje

Adresa: Jasički Put 2
Grad: Kruševac
Telefon:037/44-84-38
Mobilni:064/640-12-22
E-mail: alphaguarddoo@gmail.com
Web: www.alphaguard.rs

Osnovna delatnost: Usluge sistema obezbeđenja

Detaljnije o firmi:

Privredno društvo ALPHA GUARD DOO je osnovano rešenjem Agencije za privredne registre, broj 113639/2013, 24.10.2013. godine. Bavi se pružanjem usluga iz oblasti bezbednosti i zaštite objekata, lica i imovine. 

Alpha guard d.o.o. pruža sledeće usluge:

  • Fizičko obezbeđenje objekata
  • Pratnja novca i vrednosti
  • Obezbeđenje javnih manifestacija
  • Obezbeđenje lica (bodyguard)
  • Tehnička zaštita objekata
  • Video nadzor
  • Protiv provalni sistemi
  • Protiv požarni sistemi
  • Tehnički sistemi kontrole pristupa
  • Servisiranje i održavanje sistema tehničke zaštite

Usluge fizičkog obezbeđenja podrazumevaju angažovanje službenika obezbeđenja radi preventivnog delovanja u cilju odvraćanja od pokušaja ugrožavanja bezbednosti objekata, imovine i lica, postupanja u slučajevima krađe, sabotaže i namernog nanošenja materijalne štete, kao i u slučaju narušavanja sistema bezbednosti. Posedujemo sopstveni 24h dežurni kontrolni centar za daljinsko praćenje objekata koje obezbeđujemo sa iskusnim kadrom operatera i interventim timovima. Rad kontrolnog centra baziran je na monitoringu i evidentiranju događaja obezbeđivanog prostora klijenata.

Bilo da je reč o stambenom, poslovnom objektu ili zgradi veliku ulogu u prevenciji neželjenih događaja u savremenom svetu imaju alarmni sistemi, sistem video nadzora kao i sistemi kontrole pristupa.

Tehnička zaštita objekata podrazumeva montažu i instalaciju najsavremenije opreme, renomiranih svetskih proizvođača. Radnici poseduju licencu za vršenja poslova montaže, puštanja u rad, održavanja sistema tehničke zaštite i obuke korisnika.

Privredno društvo Alpha guard d.o.o. je u postupku licenciranja za vršenje poslova privatnog obezbeđenja, shodno Zakonu o privatnom obezbeđenju, ("Sl. glasnik RS" , br. 104/2013 i 42/2015) član 10. i član 11., a službenici obezbeđenja poseduju licencu za vršenje osnovnih poslova službenika obezbeđenja- bez nošenja oružja, odnosno licencu za vršenje specijalističkih poslova službenika obezbeđenja- sa nošenjem oružja.

Privredno društvo poseduje ISO standard 9001:2008 sistem menadžmenta kvalitetom i u procesu je  sertifikacije za ISO standard 27001:2013 sistem menadžmenta bezbednošću informacija, kao i standard SRPS A.L2.002:2008.

Video Prezentacija

Kontaktirajte ALPHA GUARD DOO